Bedrijfsprofiel

Huizing Installatietechniek is sinds de oprichting in 2013 een betrouwbare partner in de installatietechniek. We zijn een ambitieus bedrijf met vakkennis en servicegerichte medewerkers. We zijn betrokken bij de opdrachtgever en gemotiveerd om elke opdracht tot een succes te maken. Flexibiliteit en goed overleg zijn in de visie van Huizing onmisbare ingredi├źnten voor een prettige samenwerking.

Producten en diensten

De opdrachtgever vindt bij Huizing een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek. De producten waarmee we de markt bedienen, lopen uiteen van zinken dakgoten voor overkappingen en woningen tot riolering en centrale verwarming. Voor elke opdracht geldt dat gestart wordt met een goede inventarisatie en nauwkeurig tekenwerk. De materiaalkeuze, engineering en een deel van de productie worden in eigen huis verzorgd. 

Optimale kwaliteit en dienstverlening

Als overlegpartner hebben we een reputatie hoog te houden: alleen zo kunnen we rekenen op duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zijn niet alleen aannemers of utiliteitsbouwers. Ook particulieren, en winkelbedrijven vinden hun weg naar Huizing Installatietechniek. Voor ons geldt dat de kwaliteit continu moet zijn, zelfs als we snel moeten schakelen. Dit wil zeggen: hoe klein of groot de opdracht ook is, onze medewerkers streven naar de hoogste kwaliteit producten en een optimale dienstverlening.
Werkgebieden

Voor ieder voorkomend ontwerp, voor elke bouwvraag en voor de juiste dienstverlening vonden in de afgelopen jaren onze relaties hun weg naar Huizing. Binnen onze werkgebieden zijn vele bouwpartners succesvol door Huizing bediend met installatie werkzaamheden.Een advies op maat

Voor iedere voorkomende uitdaging biedt Huizing Installatietechniek graag een oplossing op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.