Sanitair

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe kraan, renovatie van uw oude badkamer of het ontwerpen en maken van een compleet nieuwe badkamer? Huizing Installatietechniek heeft ruime ervaring in het maken van exclusieve badkamers en ziet het als een uitdaging om het volledig naar uw wens te maken en met te vredenheid af te leveren.


Voor A-merken als Villeroy & Boch, Sphinx, Grohe en Vasco bent u bij Huizing Installatietechniek aan het juiste adres. Samen met u gaan we onder het genot van een kop koffie een kijkje nemen in één van de showrooms van onze leveranciers. Showrooms zijn groot en volledig up-to-date. Wij stellen u voor aan prachtig sanitair, de fraaiste tegels en de allerlaatste technische snufjes.

lndien gewenst zorgen wij voor de sloop van de oude badkamer en de complete opbouw van de nieuwe. Inclusief (vloer)verwarming, sanitair en tegelwerk. Uw badkamer wordt dus in zijn totaal opgeleverd, precies volgens afspraak en planning. Wilt u liever bepaalde onderdelen in eigen beheer uitvoeren, alles is bespreekbaar.


Bel gerust voor advies of een vrijblijvende offerte. Klik hier voor contactgegevens